Sommerfest på Blaker Skanse 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1486397214

Sommerfesten på Blaker Skanse går av stabelen 30. juni og 1. juli 2017. Dette året får festivalen to forskjellige temaer for de to dagene festivalen pågår. Fredagen blir det bare norsk rock og lørdagen blir det fokus på Amerikansk blues rock.


Norsk Rock - Dag 1, fredag 30. juni

Fredag 30. juni blir det en hyllest til norsk rock med band som Måndag, Staut og CC Cowboys.

CC Cowboys er en av de mest legendariske norske rockebandene. Deres første album kom i 1990 og hadde tittelen Blodsbrødre. For debutalbumet Blodsbrødre ble de kåret til årets nykommer under Spellemannprisen 1990. Totalt har de gitt ut 10 album.

Staut er et band fra Valdres. Deres siste album "Stugureinr" gikk rett inn på 1. plass på VG-lista, og Staut opplevde formidabel suksess med deres opptreden på «Senkveld med Thomas og Harald» der de noe overraskende tolket låta «Sæl i de». 

Måndag er et nytt band fra Valdres, som har utspring fra både Staut og Tinnsoldat. Bandet er ute med sitt første album, og har allerede rukket å bli signert på et av Norges største management.


Amerikansk Blues/Rock - Dag 2, lørdag 1. juli

Bluesangerinnen, Sari Schorr, har blitt beskrevet som en krysning mellom Tina Turner og Janis Joplin. Hun har en stemme og en scenepersonlighet som er i egen klasse. Bandet spilte på Notodden Bluesfestival 2016 og publikum var i ekstase. Flere entusiastiske publikummere kommenterte etter konserten at det var den største konsertopplevelsen på Notodden i 2016. 

Det kritikerroste debutalbumet "A Force of Nature", gitt ut september 2016, er en av de desidert beste bluesalbumene utgitt dette året. 

«Wow 10 av 10! Kvaliteten på dette albumet er til tider hinsides imponerende. 
Sari Schorr & The Engine Room har laget en av årest beste blues album.»
Maximum Voice Music

«For å være helt ærlig er dette et album som er nesten så perfekt som den kan få blitt».
Planet Mosh

Den 1. juli kommer Sari Schorr & The Engine Room til Blaker Skanse.

Viktig! Hovedkonsertene vil også bli lagt på tidspunkter slik at det passer med NSBs avganger (Kongsvingerbanen).

festival
konsert
indre
rb

Restriksjoner

Barn under 12 år kommer inn gratis. Alle under 18 år må komme i følge med foreldre.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.